• 100% Gekeurde & Gecertificeerde producten*
  • Probleemloos retourneren
  • Achteraf betalen binnen 14 dagen
  • Thuiswinkel waarborg

Accessoires autostoeltjes

10 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

10 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Er komt veel kijken bij het veilig vervoeren van jouw jonge kind in de auto. Als je voor het eerst met je baby in de auto rijdt, besef je pas hoe kwetsbaar jouw kind eigenlijk is. Auto’s razen voorbij en niet iedere bestuurder zal een even veilige weggebruiker zijn.

 

Gelukkig kun jij er alles aan doen om jouw kind zo veilig mogelijk te vervoeren. De eerste stap is uiteraard de aanschaf van een passend, gecertificeerde autostoel. Hoe kies je de beste autostoel om jouw kind veilig in de auto te houden?

 

Om een passende stoel voor jouw kind te kiezen, is de lichaamslengte leidend. Een baby zal in ieder geval tot 9 maanden een groep 0-autostoel nodig hebben. Groep 1-autostoeltjes zijn geschikt voor kinderen tussen 83 en 105 centimeter. Een kleuter van minimaal 105 centimeter heeft een groep 2-autostoel nodig. Is jouw kind langer dan 125 centimeter? Dan past de groep 3-autostoel bij hem of haar. De meest gangbare autostoelen voor deze lengte zijn groep 2/3-combinaties, waarbij de rugleuning afneembaar is voor grotere kinderen.

 

Koop je een splinternieuw kinderzitje voor in de auto? Dan is de kans groot dat deze uitsluitend nog met Isofix bevestigd kan worden. Isofix is een onderstel dat je op de achterbank van de auto installeert, waar je vervolgens het autostoeltje op vastklikt.

 

Heb je de ideale autostoel gevonden? Dan kan je overwegen om accessoires aan te schaffen om de reis extra soepel te laten verlopen. Denk aan een zonnescherm, slaapkussen of beschermhoes. Hier vind je een uitgebreide collectie.

 
 

Vinkjes voor veiligheid

Om de ideale checklist voor je te maken kies je een van de categorieën hiernaast. Daarna maak ik direct je checklist, zodat je kan beginnen met vinken. Zo weet je zeker dat je alle veiligheidsproducten in huis hebt.

Volgende stap

Van welke categorie wil je een checklist hebben?

Gekozen Levenfases

go to top

Thuiswinkel waarborg